Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση έρευνας στη θαλάσσια περιοχή βόρεια από Σύμη, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, μετά από βύθιση λέμβου με μετανάστες, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άτομα και 8 να διασωθούν.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό και ναυαγοσωστικό του λιμενικού, τέσσερα ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο σούπερ πούμα της πολεμικής αεροπορίας. Σύμφωνα με δήλωση των διασωθέντων, στη λέμβο επέβαιναν συνολικά 13 άτομα (11 άνδρες και 2 γυναίκες). Επίσης ανέφεραν ότι δύο από τους επιβαίνοντες στη λέμβο εξήλθαν μόνοι τους στη ξηρά.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.