Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τέσσερις ανήλικοι προσέγγισαν έναν πέμπτο και για άγνωστη, ακόμα, αφορμή του επιτέθηκαν.
Αποτέλεσμα της συμπλοκής, που ήταν ιδιαίτερα έντονη, ήταν να χρειαστεί ο ένας εκ των πέντε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Κατά την ίδια πηγή, χρειάστηκε ιατρική εξέταση για προληπτικούς λόγους και δεν κινδυνεύει η υγεία του.
Τα άλλα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθερα.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.