Μενού
klamp-athina
Συμπλοκή σε κλαμπ στην Αθήνα | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/09) σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, όπου δύο κορίτσια πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να μαλλιοτραβιούντο για άγνωστο –μέχρι στιγμής– λόγο.

Το περιστατικό, όπως το αντίστοιχο που σημειώθηκε στη Ρόδο μεταξύ ανηλίκων, καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Φαίνεται, μάλιστα, σε μία στιγμή μία από τις κοπέλες να ρίχνει στο έδαφος την άλλη, και να συνεχίζει να τη χτυπάει χωρίς σταματημό.

Τραβούσαν βίντεο και δεν σταματούσαν το περιστατικό

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό, όμως σύμφωνα με το Mega, είναι ότι κανένας και καμία από τους παρευρισκόμενους/ες δεν σταμάτησε τον καβγά και συνέχιζαν να παρακολουθούν το περιστατικό, που σημειώθηκε σε κλαμπ στην Αθήνα.

Το ακόμη πιο λυπηρό είναι ότι κάποιος καταγράφει όλη την ώρα το άγριο περιστατικό, ενώ λέει σε όσους ήταν μπροστά να «μην του χαλούν το πλάνο». Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ νέων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.