Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα, όταν τμήμα μπαλκονιού κατέρρευσε ξαφνικά, υπό συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο το περιστατικό προκάλεσε έντονη ανησυχία στους περαστικούς, καθώς σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, με αυξημένη κίνηση πεζών και οχημάτων, όπως αναφέρει το pelop.gr.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, προχωρώντας σε προληπτικό αποκλεισμό του δρόμου και διακοπή της κυκλοφορίας, για λόγους ασφάλειας.
Οι αρχές εξετάζουν τα αίτια της κατάρρευσης και αναμένεται αυτοψία από αρμόδιους μηχανικούς για την εκτίμηση της στατικής επάρκειας του κτηρίου.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.