Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ένας 23χρονος αλλοδαπός μέλος διεθνούς σπείρας, που είχε πάνω από 18,5 κιλά κάνναβης στη βαλίτσα του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος έφτασαν στα ίχνη του 23χρονου μετά από πληροφορίες από την Homeland Security Investigations (HSI) της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν κατά την άφιξη του από χώρα του εξωτερικού και τον ακινητοποίησαν.
Στη συνέχεα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποσκευή του, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα 18 κιλά και 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK).
Επιπλέον, βρέθηκε κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- «Κάθε φορά νιώθω πως θα είμαστε οι επόμενοι» - Μιλήσαμε με κατοίκους περιοχών που ζουν υπό τον φόβο της φωτιάς
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- Το βουνό που «καίγεται» εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά κανείς δεν μπορεί να σβήσει τις φλόγες
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.