Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, το βράδυ της Πέμπτης (12/12), ένας 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προηγήθηκε τηλεφωνική καταγγελία στην τηλεφωνική γραμμή «10201», η οποία λειτουργεί 24 ώρες, 7 ημέρες και διαχειρίζεται από εξειδικευμένους και εκπαιδευμένους αστυνομικούς στο αντικείμενο της προστασίας ανηλίκων.
Μετά από άμεση αξιολόγηση και διερεύνηση της πληροφορίας, αστυνομικοί της Προστασίας Ανηλίκων διενήργησαν προανάκριση συλλέγοντας τα απαραίτητα στοιχεία για την πιστοποίηση της διάπραξης των καταγγελλόμενων εγκληματικών πράξεων, με επακόλουθο τον εντοπισμό και σύλληψη του 33χρονου.
Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία ο 33χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε κατ' επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα (αγγίγματα, θωπείες) σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον ενώ σε κατασχεθείσα συσκευή κινητού τηλεφώνου εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.