Μενού
Peripoliko_trohaia
Περιπολικό. | Eurokinissi/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός 42χρονου άνδρα ο οποίος  εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, χωρίς άδεια οδήγησης και με πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των Καλυβίων προχώρησαν οι αστυνομικοί του Β' Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής το βράδυ της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο 42χρονος διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 42χρονος κινούνταν με 151 χλμ/ώρα, αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 71 χλμ/ώρα ενώ κατά τον έλεγχο με αλκοολόμετρο διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη 0,63 mg/l.

Επιπρόσθετα, κατά την ακινητοποίησή του, ο 42χρονος απείλησε και εξύβρισε τους αστυνομικούς, ενώ δεν κατείχε ισχύουσα άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από το Β' Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...