Χειροπέδες, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν απότακτο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.
Ο συγκεκριμένος απότακτος αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, ειδικότερα, είχε συλληφθεί ξανά τον Αύγουστο για διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος από τις δικαστικές Αρχές.
Όσον αφορά την πρόσφατη περίπτωση, ο 40χρονος απότακτος αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα και, μετά τις έρευνες στο σπίτι του, βρέθηκε ποσότητα ροζ κοκαΐνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και 2.500 ευρώ.
Τον Αύγουστο, ο 40χρονος είχε συλληφθεί με μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών και με 10.000 ευρώ, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.