Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Αστυνομική επιχείρηση. | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Μετά από μπαλωθιές στα εγκαίνια της επιχείρησής του στο Ρέθυμνο, ένας άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που πυροβόλησε στον αέρα το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Ο άνδρας συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία, στο Ρέθυμνο.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη σήμερα (26/9) το πρωί σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου.

Έρευνες για τις μπαλωθιές

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το βράδυ σε περιοχή του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης εγκαινίων επιχείρησης, έπεσαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη και αρνήθηκε να κατονομάσει ποιος προέβη στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...