Στη σύλληψη ενός 55χρονου μελισσοκόμου προχώρησαν οι διωκτικές αρχές για την καταστροφική φωτιά που εκδηλώθηκε χθες (5/7) στην Αλυκή Βοιωτίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 55χρονος συνελήφθη για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, καθώς φέρεται να προκάλεσε φωτιά κατά τη διαδικασία καπνίσματος μελισσών.
Η συγκεκριμενη δραστηριότητα απαγορεύεται αυστηρά κατά την αντιπυρική περίοδο, άνευ εκτεταμένων μέτρω ασφαλείας. Στον μελισσοκόμο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 8.860 ευρώ.
Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική «συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θηβών, ημεδαπός, για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση κατά τη διαδικασία καπνίσματος μελισσών κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή της Τ.Κ. Αλυκής, της Δ.Ε. Θίσβης στη Βοιωτία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 8.859,3 ευρώ».
Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή σήμερα (6/7) Κυριακή.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.