Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Οι αρχές συνέλαβαν τον ύποπτο που φέρεται να είναι ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 43χρονης συνελήφθη στο Κερατσίνι στο αυτοκίνητο του θύματος με την καραμπίνα με την οποία φέρεται να την πυροβόλησε δίπλα του.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει πριν από τρεις μέρες στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία και οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της το κουμπί πανικού, το οποίο δεν πρόλαβε να πατήσει.

Το χρονικό

Το θύμα φαίνεται ότι πυροβολήθηκε το πρωί της Τρίτης (05/12) από κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της στο σημείο, δηλαδή στον προαύλιο χώρο του σπιτιού της μητέρας της.

Η αστυνομία εκλήθη από γείτονες, που άκουσαν φωνές και μετά τους πυροβολισμούς, περί τις 09:30 το πρωί και το σπίτι παραμένει αποκλεισμένο για να γίνει πλήρης έρευνα στον χώρο και συλλογή στοιχείων. 

Στις 2 Δεκεμβρίου, το θύμα είχε κάνει καταγγελία κατά του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει τότε, ο δράστης, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επτά χρόνια, βιαιοπράγησε σε βάρος της ίδιας αλλά και του 15χρονου γιου της στο σπίτι όπου διέμεναν όλοι μαζί, στην περιοχή Κακή Βίγλα της Σαλαμίνας, την προηγουμένη της καταγγελίας. 

Μετά την κακοποίηση, ο 71χρονος πήρε το αυτοκίνητό της και διέφυγε. Αστυνομικοί από το Τμήμα Σαλαμίνας τον αναζήτησαν, αλλά δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Παράλληλα, οι ένστολοι ενημέρωσαν τη γυναίκα για την εφαρμογή panic button ώστε να τη χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που κινδύνευε ξανά. 

Η αστυνομία συμβούλευε τη γυναίκα να φύγει από το σπίτι της και για τον λόγο αυτό μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της, στα Αμπελάκια. 

Όπως δείχνουν όλα, ο άνδρας την εντόπισε εκεί σήμερα το πρωί και την πυροβόλησε θανάσιμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA