Η κακοκαιρία Daniel χτύπησε μετά τον Βόλο, τη Λάρισα και τις Σποράδες και χωριά της Καρδίτσας με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει ολόκληρα χωριά και η κατάσταση να παραμένει πολύ δύσκολη.
Υπάρχουν ακόμα πολλοί εγκλωβισμένοι από τα πλημμυρικά φαινόμενα οι οποίοι εκπέμπουν SOS για να τους παρασχεθεί βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές και την πολιτεία.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, περισσότεροι από 60 άνθρωποι είναι αποκλεισμένοι σε κοινοτικό γραφείο και άλλοι 10 σε σκεπές σπιτιών.
Η πολύ δύσκολη κατάσταση στην περιοχή της Καρδίτσας φαίνεται και από το αποκλειστικό βίντεο του Reader αλλά και τη φωτογραφία που πόσταρε ένας χρήστης των social media όπου φαίνεται η περιοχή της Καρδίτσας από μακριά και μοιάζει περισσότερο με λίμνη παρά με πόλη.
- Ηλίας Κασιδιάρης: Πώς επιχειρεί να ξεπεράσει το εκλογικό μπλόκο – Τα σενάρια και τα εμπόδια
- «Ο Μαζωνάκης μου έδωσε ένα μάθημα στο φευγιό του»: Το ιδιαίτερο «αντίο» του Γιάννη Χαρούλη
- Ξέσπασμα Αϊβάζη για τα σχόλια της Μάνου για Μαζωνάκη: «Φτάνει με τη χολή σας»
- Λαυρέντης Διανέλλος: Ο αθόρυβος εργάτης της υποκριτικής τέχνης με το ανεκπλήρωτο όνειρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.