Μενού
Glifada_dolofonia
Δολοφονία στη Γλυφάδα | Eurokinissi/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες επτά ατόμων που κατηγορούνται για την διπλή δολοφονία της Γλυφάδας, το πρωινό της 9ης Δεκεμβρίου κατά την οποία τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο.

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ήδη δύο Τούρκοι ενώ οι υπόλοιποι πέντε δεν έχουν συλληφθεί ακόμα από τις Αρχές.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των επτά κατηγορούμενων.

Γλυφάδα: Ενέδρα θανάτου από την τουρκική μαφία

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από κατάστημα ΟΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας και Λευκωσίας.

Η ενέδρα θανάτου στήθηκε από μέλη αντίπαλης ομάδας και η δολοφονική επίθεση έγινε ως αντίποινα στο πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της τουρκικής μαφίας στη χώρα μας, που μετρά τουλάχιστον 10 νεκρούς από τα πυρά των τουλάχιστον επτά δραστών, όπως φαίνεται και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Έπεσαν νεκροί δύο Τούρκοι και ένας ακόμη τραυματίστηκε βαριά. Οι τουλάχιστον 25 πυροβολισμοί έπεσαν σε σημείο με πολύ κίνηση και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί πολιτών.

Η δράση τεσσάρων - πέντε συμμοριών της τουρκικής μαφίας στην Ελλάδα είχε περιγραφεί σε απόρρητες αναφορές των αρχών ασφαλείας. Τα ονόματα των δύο συλληφθέντων περιλαμβάνονταν σε απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ.

Τα θύματα του μακελειού της Γλυφάδας φέρονται να είχαν σχέση με 42χρονος Τούρκο που είχε δολοφονηθεί στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά στις 14 Ιουνίου του 2024. Ο νεκρός με άλλους ομοεθνείς του σχετίζονταν με συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της Γλυφάδας φέρεται να έχουν σχέση με την καταδίωξη και σύλληψη Τούρκου στον Άγιο Παντελεήμονα στις 26 Νοεμβρίου και την ανεύρεση δύο πιστολιών.

Επίσης, εξετάζεται εάν η φονική ενέδρα στη Γλυφάδα σχετίζεται με ακόμη δύο υποθέσεις:

Με τις συλλήψεις 11 Τούρκων για διακίνηση ναρκωτικών και όπλων στις 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα, καθώς και με συλλήψεις τριών Τούρκων κουρδικής καταγωγής για παράνομη οπλοφορία στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA