Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Star παραχώρησε ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, ο οποίος είπε πως σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

«Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, η απάντηση είναι. Το σκεφτόμαστε, θα το κάνουμε εδώ στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Ερωτώμενος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Τάιλερ ΜακΜπέθ δήλωσε πως «είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμη έδαφος που πρέπει να καλυφθεί».

«Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς. Αλλά σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας, θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία» πρόσθεσε ακόμη ο κ. ΜακΜπέθ.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι σκοπεύουν να αποκτήσουν μια μόνιμη κατοικία στην χώρα μας και απαντώντας στην ερώτηση εάν αναζητά κάποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα τόνισε ότι στόχος του είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA