Μενού
Αεροσκάφος στην Τανάγρα
Πολεμική Αεροπορία στην Τανάγρα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν αύριο, Πέμπτη, τα τέσσερα άτομα κινεζικής καταγωγής, τα οποία συνελήφθησαν στις 14.00 μετά το μεσημέρι, σήμερα Τετάρτη, να φωτογραφίζουν τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι συλληφθέντες στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα, πρόκειται για ένα ζευγάρι 47 ετών και τον 15χρονο γιό τους και έναν φίλο τους 53 ετών.

Τους τέσσερις Κινέζους αντελήφθησαν από την αερονομία να φωτογραφίζουν τις εγκαταστάσεις και τα αεροσκάφη της βάσης, τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Τανάγρα: Σχηματίστηκε δικογραφία

Οι αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τα πολεμικά αεροσκάφη, για αυτό οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για κατασκοπεία.

Στο Α.Τ. Τανάγρας μετέβη και κλιμάκιο της ΕΥΠ, προκειμένου να ενημερωθεί.

Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην Ελλάδα για τουρισμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...