Αναισθησία, άγνοια των δρόμων ή απλά παράπτωμα του Google Maps, όποιος και αν ήταν ο λόγος που αυτό το ταξί «εισέβαλε» στην οδό Ερμού μέρα μεσημέρι στο απόγειο της κίνησης, το κακό του το έκανε.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, πλάνα καταγράφουν τον οδηγό να έχει μπει με το ταξί του στην εμπορική φλέβα του πεζοδρόμου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι τον έκανε να νομίζει ότι είχε το δικαίωμα.
Συνέχισε μάλιστα την πορεία του, προσπαθώντας να περάσει μέσα από τις «ορδές» κόσμου, που προσπαθεί να κάνει στην άκρη, τη στιγμή που μητέρες με τα μωρουδιακά τους καροτσάκια και ηλικιωμένοι βρίσκονται σε κίνδυνο.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.