Συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Καρυστιανού, επέδωσαν εξώδικο στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, αναφορικά με τις εκταφές των σορών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ΕΡΤ, το εξώδικο απαιτεί «να προβεί στις δέουσες ενέργειες σχετικά με τις εκταφές των σορών, με προθεσμία μέχρι σήμερα στις 12 το μεσημέρι».
Η εισαγγελία καλείται να ορίσει πραγματογνωμοσύνη και εξέταση σορών σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.
Οι υπογράφοντες είναι η Μαρία Καρυστιανολύ, ο Αντώνης Ψαρόπουλος και ο Δημήτρης Μπέζας και η σύζυγός του.
Να υπενθυμιστεί πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας διέταξε άμεσες εκταφές για εννέα σορούς, με συγγενείς, ωστόσο, να καταγγέλλουν τη διαδικασία ως «κοροϊδία» και «εμπαιγμό» τους, αφού, όπως επιμένουν, οι εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις που απαιτούνται δεν μπορούν να διενεργηθούν στην Ελλάδα.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.