Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εκδικάζεται την Παρασκευή (1/3) η πρώτη αγωγή οικογένειας κατά της Hellenic Train για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Η «αυλαία» των δικών ανοίγει αύριο με την αγωγή της οικογένειας του ελεγκτή του Intercity 62. Σύμφωνα με το OPEN, η σύζυγος, οι γιοι και η αδερφή του ελεγκτή ζητούν ένα εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη λόγω ψυχικής οδύνης.
Στην αγωγή οι συγγενείς αναφέρουν πως είναι απαρηγόρητοι τόσο για τον χαμό του ανθρώπου τους όσο και για το γεγονός ότι παρέλαβαν υπολείμματα αντί για τη σορό του.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.