Μενού
Στεφάνια στο Τατόι για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο
Στεφάνια και λουλούδια στον τάφο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο, Τετάρτη (10/01) από τη στιγμή που ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή με την οικογένειά του να ετοιμάζεται για το ετήσιο μνημόσυνο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, στα πρώην βασιλικά κτήματα.

Σύμφωνα με το Mega, στο Τατόι είναι –σχεδόν– όλα έτοιμα για το ετήσιο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να γίνουν οι τελευταίες εργασίες, ενώ δεν υπάρχει η ίδια σπουδή, όπως υπήρχε την ίδια εποχή πέρυσι.

Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν θα παραστούν, όπως πέρσι, υψηλά ιστάμενοι ενώ το μνημόσυνο αναμένεται να λάβει χώρα στις 11:00 το πρωί της Τετάρτη, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στο Τατόι.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Διακριτική η τελετή

Η τελετή, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πληροφορίες, θα είναι διακριτική και θα γίνει παρουσία μόνο του στενού κύκλου των συγγενών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, δηλαδή της συζύγου, των παιδιών και των εγγονών του.

Αναμένεται να έρθουν οι δύο αδερφές του, Ειρήνη και Σοφία, ενώ θα υπάρχουν αρκετά μέτρα ασφαλείας τα οποία θα αποτρέψουν την είσοδο του κόσμου στον Ιερό Ναό, όπου θα τελείται το μνημόσυνο. Μετά την τελετή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA