Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και η τοπική κοινότητα στην Ελλάδα βγήκε στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ενάντια στις εχθροπραξίες και τη συνέχιση του αιματοκυλισμάτος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του orange agency press, δεκάδες Ουκρανοί που έχουν χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και Έλληνες πολίτες συμμετέχουν στην κινητοποίηση ζητώντας να μπει άμεσα τέλος στον πόλεμο.
Με αφετηρία τα Προπύλαια οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την πλατεία Συντάγματος κατακλύζοντας προηγουμένως την οδό Σταδίου με σημαίες της χώρας τους.
Μπροστά βρίσκονταν μικρά παιδάκια με παραδοσιακές φορεσιές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις επικράτησε συγκίνηση, καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες έχουν συγγενείς και γνωστούς που έχουν χαθεί στον πόλεμο.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.