Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με μία νεκρή και αρκετούς τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8) στην Ερέτρια, αφού πρώτα είχε προηγηθεί καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων αυτοκινήτων.
Όπως υπογραμμίζει σχετικά το eviathema.gr, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τα αυτοκίνητα προσέκρουσαν το ένα πάνω στο άλλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν, αρχικά, σοβαρές υλικές ζημιές.
Από το ένα όχημα στην Ερέτρια απεγκλωβίστηκαν τρεις επιβάτες, οι οποίοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση μίας γυναίκας, χωρίς τις αισθήσεις της, και ενός σοβαρά τραυματία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το τροχαίο στην Ερέτρια, στο σημείο βρίσκονται 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 5 πυροσβέστες συνοδεία του Διοικητή ΠΥ Ευβοίας Κώστα Ψαρρού, 3 οχήματα του ΕΚΑΒ καθώς και εθελοντές από τις ομάδες ΕΣΔΔΕ και FETES.
Παράλληλα, έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας για την καταγραφή καθώς και για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο.

- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.