Μενού
mpar
Το εσωτερικό ενός μπαρ | Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  • Α-
  • Α+

H οικογένεια του 18χρονου που λιποθύμησε σε μπαρ του Πειραιά και στη συνέχεια κατέληξε, αναζητά απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου ενώ αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Οι γιατροί στο Τζάνειο προσπαθούσαν επί μία ώρα να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Η μητέρα του 18χρονου μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και λέει πως το παιδί της δεν πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

«Δεν ξέρουμε κάτι ακόμα. Αργούν οι τοξικολογικές. Το παιδί μου ξέρω ότι δεν είχε τίποτα, απλά περιμένουμε. Δεν ισχύει ότι κατανάλωσε πολύ αλκοόλ. Οι πρώτες εξετάσεις οι αιματολογικές έδειξαν ότι είχε πιει ελάχιστη ποσότητα. Το παιδί μου δεν έπινε πολύ και το ξέρω πολύ καλά.

Είχε βγει με την παρέα του. Το έμαθα το Σάββατο το πρωί, με πήρε φίλος του τηλέφωνο. Δεν είχε τις αισθήσεις του το παιδί στο κέντρο που ήταν και έπεσε κάτω την ώρα που χόρευε.

Η διάγνωση έλεγε "υπερτροφία καρδιάς" αλλά το παιδί δεν είχε θέμα με την καρδιά. Είχαμε μιλήσει το βράδυ...Δεν είχε προβλήματα υγείας». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA