Αναβλήθηκε για τον Μάιο η δίκη των 38 φοιτητών που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αναβολή προέκυψε λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης. Είχε προηγηθεί άλλη μία αναβολή, με άρση της κράτησης όλων των κατηγορουμένων, την προηγούμενη Τετάρτη.
Θεσσαλονίκη: Το χρονικό
Οι 38 φοιτητές διώκονται ια το πλημμέλημα της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας σε χώρο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ όσοι εξ αυτών αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν κατηγορούνται επιπλέον για απείθεια.
Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, φοιτητές είχαν ανταποκριθεί σε κάλεσμα για προβολή ταινίας στην Πολυτεχνική Σχολή. Η συνεχιζόμενη παραμονή τους στο χώρο του Ιδρύματος, μετά τις 22.00, προκάλεσε την αστυνομική επέμβαση.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από εντολή των πρυτανικών αρχών.
- Νέο βίντεο από το νοσοκομείο Νίκαιας: Ο Άδωνις Γεωργιάδης φωνάζει σε γιατρό «δεν ντρέπεσαι, αυτόφωρο»
- Ένοχος ο ορειβάτης που εγκατέλειψε τη σύντροφό του στα 3.798 μέτρα - Είχε κάνει το ίδιο και σε άλλη γυναίκα
- Σιωπηλοί συνένοχοι: Οι γιατροί που φρόντιζαν ώστε οι γυναίκες του Επστάιν να είναι σεξουαλικά υγιείς
- Ο κασκαντέρ του Μπραντ Πιτ είναι Έλληνας και σίγουρα σωσίας του - «Ήμουν μαζί του στο καταμαράν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.