Μενού
Διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη
Σπασμένη τζαμαρία καταστήματος στη Θεσσαλονίκη | Glomex - @ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Μία περίεργη υπόθεση διάρρηξης απασχολεί από το πρωί της Παρασκευής (12/4) τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, στον Εύοσμο και σε κατάστημα ρούχων πιο συγκεκριμένα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος –από την πλαϊνή μεριά– μπήκε μέσα και προσπάθησε να αποσπάσει τα χρήματα από το ταμείο.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα χτύπησε ο συναγερμός με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί τόσο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο κινητό του όσο και η ΕΛΑΣ που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Θεσσαλονίκη: Ξέχασε τα εργαλεία του πίσω

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από έναν ιδιοκτήτη φούρνου, που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα, και προσπάθησε να τον πιάσει, όμως αυτός κατάφερε να διαφύγει αλλά από τον πανικό του άφησε πίσω του τα διαρρηκτικά του εργαλεία.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει στο σημείο η Σήμανση και ο ιδιοκτήτης, για να δει εάν ο επιτήδειος κατάφερε να αποσπάσει χρήματα από το ταμείο, την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη σύλληψή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA