Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 01:15 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 50, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο με δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 20 ετών εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών από το όχημα.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο 20χρονος οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ,νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο 19χρονος συνεπιβάτης φέρει ελαφρά τραύματα.
- NYT: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ τραυματίστηκε στα πόδια, πιθανώς την πρώτη μέρα του πολέμου
- Σφοδρές επιθέσεις στη Μέση Ανατολή: Για την πιο βίαιη φάση μιλά το Ιράν - Χτυπήματα των ΗΠΑ σε πλοία
- Έβελυν Ασουάντ: «Ο πατέρας μου δεν μας μιλούσε για τη Συρία, νομίζω πως ήθελε να φύγει»
- Ο «φιλόσοφος της αυτονομίας» Κορνήλιος Καστοριάδης και η έχθρα με τον σταλινισμό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.