Ποινή φυλάκισης 29 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 30χρονο άνδρα από τη Γεωργία που επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Ο καταδικασθείς προσπάθησε να ταξιδέψει στη χώρα του, αστυνομικοί ωστόσο εντόπισαν πρόβλημα στη βίζα του καθώς και ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, σύμφωνα με το MEGA.
Κατά τη διάρκεια περαιτέρω ελέγχου, ο 30χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικούς, δαγκώνοντας μάλιστα έναν εξ αυτών στο πόδι.
Μετά την ποινή που του επιβλήθηκε, ξεκίνησε και η διαδικασία απέλασής του από τη χώρα.
- Η άδικη φορολόγηση των διαδικτυακών παιγνίων, οι απαντήσεις για την αίθουσα και ο διάδοχος του Χαρίτση
- Live Μέση Ανατολή: Συνεχίζει να «αδειάζει» Τραμπ το Ιράν για τις δήθεν συνομιλίες - Κλιμακώνει το Ισραήλ
- Απολογείται σήμερα ο Τσαγκαράκης στον ανακριτή: Ο βυζαντινολόγος που «τίναξε» την γκαλερί στον αέρα
- 25η Μαρτίου: Μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας παρουσία πλήθος κόσμου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.