Μετ' εμποδίων πραγματοποιήθηκε ο γάμος για ένα ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (16/09), καθώς η νύφη δεν μπορούσε να πλησιάσει τον Ιερό Ναό καθότι οι δρόμοι της συμπρωτεύουσας ήταν κλειστοί, ελέω ΔΕΘ.
Όπως αναφέρεται, η νύφη που παντρευόταν στιος 19:40 στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κόλλησε στους δρόμους του κέντρου, οι οποίοι είχαν κλείσει από την Τροχαία γιατί πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Προσπάθησε να περάσει από δίοδο, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η προσπάθειά της από τη Νικολάου Γερμανού ήταν μεν φιλόδοξη, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να «κόψει» δρόμο, για να πάει στην εκκλησία.
Η νύφη ρωτούσε αν μπορούσε να συνεχίσει αλλά δεν έχανε το χαμόγελό της.
Δείτε το βίντεο:
- Τα δύο σοβαρά νοσήματα που προκαλεί ο χανταϊός - Πώς μεταδόθηκε στο κρουαζιερόπλοιο
- Το ελληνόπουλο που συνεργάζεται με την NASA στα 15 του - Ποιος είναι ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος
- Αφροδίτη Χατζημηνά: Η ατάκα που ξάφνιασε τον Λιάγκα - «Έχω μια κόρη 4,5 ετών»
- Πέθανε η ηθοποιός Κλερ Μοριέ σε ηλικία 97 ετών - Ο εμβληματικός ρόλος της στην «Αμελί»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.