Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε 37χρονο στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται πως μέσω του κυλικείου του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», έβαζε άτομα χωρίς εισιτήριο μέσα στο γήπεδο.
Ειδικότερα, ο 37χρονος άφησε να περάσουν στις κερκίδες του σταδίου έξι φίλοι του Άρη για να παρακολουθήσουν, χωρίς εισιτήριο, τον αγώνα της Κυριακής (3/11) της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League.
Θεσσαλονίκη: Τον... «πρόδωσαν» οι κάμερες του γηπέδου
Οι κινήσεις του 37χρονου καταγράφηκαν από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης του γηπέδου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παραβίαση του Αθλητικού Νόμου.
- Κάντο όπως τα Τρίκαλα: Πώς η πόλη έγινε «ανοιχτή γκαλερί που ανήκει σε όλους»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.