Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από πολυήμερη μάχη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία συγγενών, φίλων, συναδέλφων και της πολιτικής ηγεσίας. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο κοιμητήριο Θέρμης με μία τεράστια πομπή.
Αστυνομικοί σε περιπολικά, μηχανές και κλούβες των ΜΑΤ προηγήθηκαν για να ανοίξουν τον δρόμο προκειμένου να οδηγηθεί ο συνάδελφος στην τελευταία του κατοικία, στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.
- Το απόκοσμο οδικό πέρασμα μέσα από τα σύννεφα: Αυτός είναι ο ψηλότερος ασφαλτωμένος δρόμος στην Ελλάδα
- Ιός δυτικού Νείλου: Η Ελλάδα δεύτερη πιο επιβαρυμένη χώρα - Οι δήμοι που βρίσκονται στο «κόκκινο»
- Η κινηματογραφική ζωή του Ζαννίνο: Η γυναίκα που έσωσε από τον υπόκοσμο και η... εμπλοκή του στρατού
- Ο αιφνιδιασμός του Open για την έναρξη του προγράμματός του: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.