Μενού
Μασκαρεμένοι Θεσσαλονίκη
Μασκαρεμένοι Θεσσαλονίκη | Thestival
  • Α-
  • Α+

Μασκαρεμένοι εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης (07/03) σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη, αφαίρεσαν συσκευασίες ελαιολάδου, σύμφωνα με το thestival.gr και στη συνέχεια τις μοίρασαν σε πολίτες που βρίσκονταν σε λαϊκή αγορά.

Κατά τις ίδιες πηγές, ομάδα ατόμων που φορούσε αποκριάτικες στολές, έπαιζε μουσική και μοίραζε τρικάκια, ενώ διέσχιζε αρχικά τη λαϊκή αγορά επί της οδού Γκράτσιου.

Μοίρασαν το ελαιόλαδο

Στη συνέχεια, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα κατευθύνθηκαν σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας που βρίσκεται δίπλα σε λαϊκή αγορά. Εισήλθαν στο κατάστημα, αφαίρεσαν συσκευασίες με ελαιόλαδο και τις μοίρασαν σε πολίτες που βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά.

«Όλες μαζί διεκδικούμε το λάδι που μας βγάζουν» και «Να μην συνηθίσουμε την πείνα, να μην συνηθίσουμε το κρύο. Συλλογικές λύσεις στο εδώ και στο τώρα», έγραφαν τα τρικάκια, σύμφωνα με το thestival.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA