Μενού
agrotes
EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/2) η διαμαρτυρία των αγροτών στη Θεσσαλονίκη, καθώς επέστρεψαν στο σημείο συγκέντρωσής τους, στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης, από όπου αναχώρησαν σταδιακά.

Στόχος των αγροτών ήταν η συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό και η επίδοση ψηφίσματος με τα αιτήματά τους.

Η πορεία των αγροτών πεζή και με τρακτέρ ξεκίνησε από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Αγρότες: Σταμάτησαν στο 2ο μπλόκο

Παρότι πέρασαν το πρώτο μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων, στο δεύτερο δεν τους επετράπη να συνεχίσουν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Παλιού Σταθμού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε ξενοδοχείο στα δυτικά της πόλης καθώς έλαβε μέρος στις εργασίες του συνεδρίου Thessaloniki Summit.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...