Συνελήφθη 28χρονος στη Θεσσαλονίκη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο αφότου τα δύο παιδιά του εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν μόνα τους στο κέντρο της πόλης.
Το περιστατικό συνέβη χθες, Τετάρτη (20/3) όταν τροχονόμος διαπίστωσε ότι τα δύο ανήλικα, 4 ετών κορίτσι και 2 ετών αγόρι, περπατούσαν μόνα τους σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, προσπαθώντας να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα.
Ο 28χρονος πατέρας εντοπίστηκε να κοιμάται στο όχημά του και οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες.
Οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Τα παιδιά βρίσκονται σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.
- Νέα τροπή στην υπόθεση με το Ευαγγέλιο και τον Τσαγκαράκη: Σε σοκ οι συγγενείς - «Θα πάθω εγκεφαλικό»
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο: Πόσο κοστίζει - Γιατί θεωρείται εξαντλητικό «του θανάτου»
- Ποια πόλη απελευθερώθηκε πρώτη με το ξέσπασμα της Επανάστασης το 1821;
- «Ένας για όλους»: Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός Ντ' Αρτανιάν κάτω από το πάτωμα ολλανδικής εκκλησίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.