Μενού
Καθίζηση οδοστρώματος στη Θεσσαλονίκη
Καθίζηση οδοστρώματος στη Θεσσαλονίκη | thesstoday.gr
  • Α-
  • Α+

Λεπτομέρειες για το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, με την υποχώρηση οδοστρώματος και την πτώση δύο νεαρών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δύο 19χρονη, ένας νεαρός και μία νεαρή, βρίσκονταν σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Μπιτ Παζάρ και γύρω στη μία τα ξημερώματα έφυγαν από το σημείο. Αλλά δεν πρόλαβαν να διανύσουν μεγάλη απόσταση, πριν υποχωρήσει το τσιμέντο και βρεθούν σε βάθος 3 μέτρων.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μετέφερε ο Alpha από το σημείο, άνοιξε μία τρύπα εμβαδού 4 τ.μ. και οι νεαροί κατέληξαν στην αποθήκη ενός καταστήματος.

Καθίζηση οδοστρώματος στη Θεσσαλονίκη
Καθίζηση οδοστρώματος στη Θεσσαλονίκη | thesstoday.gr

Άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια και έσπευσαν άτομα από τα καταστήματα εστίασης στο σημείο. Έβαλαν μία σκάλα για να μπορέσουν να τους απεγκλωβίσουν, ενώ κλήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι 19χρονοι παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» τραυματισμένοι. Η μεν νεαρή φέρει κατάγματα, ενώ ο φίλος της έχει θλαστικά τραύματα. 

Το σημείο έχει αποκλειστεί με κορδέλες, για να μην υπάρξει άλλο περιστατικό τραυματισμού. 

Καθίζηση οδοστρώματος στη Θεσσαλονίκη
Καθίζηση οδοστρώματος στη Θεσσαλονίκη | thesstoday.gr

Ένα από τα άτομα που βοήθησαν τους τραυματίες να απεγκλωβιστούν σημείωσε στο thesstoday.gr πως ήταν «αναμενόμενο πως θα είχαμε κάποια στιγμή ατύχημα».

«Φωνάζουμε χρόνια προς τους αρμόδιους ότι κάτι πρέπει να γίνει με το Μπιτ Παζάρ» επεσήμανε το ίδιο άτομο, ενώ σημείωσε πως οι 19χρονοι «γλίτωσαν από θαύμα. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρούς». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA