Συνελήφθη από άνδρες της ΕΛΑΣ ο 12χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 9χρονου στη Θεσσαλονίκη, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και φρίκη τις τελευταίες ώρες για τη σοβαρή καταγγελία σε οικισμό στα Διαβατά.
Σύμφωνα με το grtimes.gr πριν από τη σύλληψη είχε προηγηθεί καταγγελία από συγγενή του 9χρονου εις βάρος του μεγαλύτερου παιδιού, με αποτέλεσμα να σχηματισθεί δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια, αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη των γονέων του 12χρονου, ηλικίας 34 και 39 ετών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Θεσσαλονίκη: Φρικιαστική καταγγελία
Τα δύο παιδιά διαμένουν στον οικισμό Αγία Σοφία, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Στο grtimes.gr επισημαίνεται ότι την καταγγελία έκανε ο παππούς του 9χρονου, ο οποίος φέρεται ότι αναζητούσε τον εγγονό του και τον εντόπισε τη ώρα που ο 12χρονος ασελγούσε σε βάρος του.
Ο 9χρονος οδηγήθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξεταστεί και να διευκρινιστεί αν ευσταθεί η καταγγελία.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
- Λαγοκέφαλοι: Ο πραγματικός κίνδυνος δεν αφορά τις επιθέσεις σε λουόμενους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.