Χειροπέδες σε έναν 34χρονο πέρασαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι διαπίστωσαν μετά τους σχετικούς ελέγχους και εξακριβώσεις, πως καταζητούνταν για βιασμό.
Ειδικότερα, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το Ανακριτικό Τμήμα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο, όπως έγινε γνωστό, είχε διαταχθεί η σύλληψη και η προσαγωγή του για βιασμό.
Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, όπου αναμένεται να προφυλακιστεί.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- Nα βάλεις 7 γκολ στο Κουρασάο ή να μη βάλεις;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.