Την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκαν τα νέα, κυβερνητικά μέτρα για τη σχολική βία, ένα περιστατικό bullying καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα Πεύκα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.
Σύμφωνα με το Thestival, τρεις 13χρονοι στη Θεσσαλονίκη έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από πέντε συμμαθητές τους κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Όλα έγιναν στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, στο 2ο Γυμνάσιο Πευκέων, με την ΕΛΑΣ να σπεύδει στο σημείο και να περνάει χειροπέδες στους πέντε μαθητές της Β' Γυμνασίου, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και διερευνώνται τυχόν ποινικές ευθύνες εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.