Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα τα Φιλιατρά μετά από ένα άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης το βράδυ της Κυριακής (24/12), όπου σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ένας 56χρονος μαχαίρωσε στην κοιλιά τον αδερφό του.

Ο 56χρονος στη Μεσσηνία μαχαίρωσε τον αδερφό του με σουγιά, με τον 49χρονο να μεταφέρεται αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Άξιο αναφοράς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μεσσηνία: Τι συνέβη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία της συμπλοκής, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο αδέλφια, ενώ σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA