Συντετριμμένη η τοπική κοινωνία στην Πάτρα για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου αγοριού, που υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, πέφτοντας από τοίχο μάντρας την ώρα που έπαιζε με τον θείο του.
Ο 25χρονος συγγενής του έχει αυτή τη στιγμή συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με την εικόνα που δίνουν μάρτυρες να είναι πως ο ίδιος είχε προτρέψει στο επικίνδυνο παιχνίδι τον ανήλικο, ενώ πέφτοντας μαζί του από τη μάντρα, τον τραυμάτισε σοβαρά.
Συγκεκριμένα το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομίας.
Πάτρα: Αγώνα με τον χρόνο έδωσαν οι γιατροί
Κόντρα στον αδίστακτο χρόνο, οι γιατροί που περιέλαβαν το παιδί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να τον επαναφέρουν και να τον σταθεροποιήσουν, αλλά δυστυχώς ο 3χρονος κατέληξε από ανακοπή.
Ο 25χρονος θείος της οικογένειας, νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος, φρουρούμενος στον Άγιο Ανδρέα, ενώ τον περιμένει δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.