Ατύχημα στη θάλασσα είχε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, όταν το σκάφος του προσάραξε σε ξέρα κοντά στη Σαντορίνη, όπως μετέδωσε το Open και η εκμπομπή «Ώρα Ελλάδος».
Σύμφωνα με το cretalive, κινητοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα, που περισυνέλεξε τον δικηγόρο και τη σύζυγό του, επίσης επιβαίνουσα του σκάφους.

Ο ποινικολόγος συνελήφθη από τις αρμόδιες αρχές, βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Για το συμβάν είχε ενημερωθεί ευθύς εξαρχής και ο Εισαγγελέας.
Διαβάστε επίσης: Σκάφος γνωστού Έλληνα δικηγόρου προσάραξε στη Σαντορίνη
Σύμφωνα με κύκλους του Λιμενικού, από την προσάραξη του σκάφους τραυματίστηκε ελαφρά η σύζυγος του ποινικολόγου, στην οποία κι έγιναν ράμματα.

- Ο Έλληνας «Πεταλούδας» Βαγγέλης Ρωχάμης και το τελευταίο κόλπο που δεν έγινε ποτέ
- Ο Τραμπ στέλνει απεσταλμένους στο Ισλαμαμπάντ και το Ιράν λέει «όχι» στις άμεσες συνομιλίες
- Το ελληνικό νησί που είναι «κλεισμένο» για τον Αύγουστο πέντε μήνες πριν
- Ο απέθαντος στρατιώτης Adrian Carton de Wiart - Σώθηκε (κυριολεκτικά) από τα πάντα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.