Μενού
Η επιχείρηση των διασωστών
Η επιχείρηση των διασωστών | lamiareport.gr
  • Α-
  • Α+

Τραγικά έχασε τη ζωή του ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής στην Ευρυτανία, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε απότομο γκρεμό, μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ. Ο ίδιος είχε ώρες πριν κάνει ένα τελευταίο τηλεφώνημα στη γυναίκα του, χωρίς όμως να προσδιορίσει την ακριβή θέση του θανάσιμου τροχαίου.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο νεκρός ήταν διασώστης του ΕΚΑΒ, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος κάλεσε μετά την πτώση του, τα ξημερώματα σήμερα (10/2), τη γυναίκα του, ενώ από τις 02:00 κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό του το ΕΚΑΒ και η 7η ΕΜΑΚ, με τραγική όμως κατάληξη.

Από εκείνη την ώρα, 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα και drones, 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «όργωσαν» όλο τον δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο. Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς ο νεκρός ήταν αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους.

Τραγική κατάληξη

Λίγο πριν τις 08:00 σήμερα, ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε βαθύ γκρεμό, λίγο πριν το χωριό Γαύρος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Συνάδελφός του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, αλλά ήταν ήδη αργά.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να τον ανασύρουν στον δρόμο. Λίγο πριν τις 10:00, ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του άτυχου άνδρα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA