Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/2) στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών στο Μπολάτι, με έναν 20χρονο, όπως σημειώνει σχετικά το Korinthostv.gr, να χάνει τη ζωή του.
Το τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών έλαβε χώρα, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφοδρά με μία μηχανή, με αποτέλεσμα το δίκυκλο όχημα του 20χρονου να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στο οδόστρωμα.
Ο δικυκλιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά, δυστυχώς, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
- Τσελέντης: «Σεισμοί 8 Ρίχτερ στην Ελλάδα μπορεί να επηρεάσουν ψηλά κτίρια και άλλες κατασκευές»
- Ο μεγάλος συμβιβασμός στο ΠΑΣΟΚ, το άνευ προηγουμένου σουρωτήρι στο Μαξίμου και το ξήλωμα του Νατσιού
- Η αυτοκτονία της Ελευθερίας Βιδάκη και η αόρατη απειλή της επιλόχειας κατάθλιψης
- Σοφία Δανέζη: «Με έχει φλερτάρει μικρότερος και τον κέρασα εγώ - Μπράβο για το θάρρος του»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.