Συναγερμός σήμανε αργά τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στην Πυροσβεστική εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στη Σκάλα Λακωνίας, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκε, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, η σορός ενός άνδρα.
Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00:25 ξημερώματα Παρασκευής και επί τόπου έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Στη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν στο εσωτερικό του την απανθρακωμένη σορό ενός άνδρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητά του και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ηλικιωμένο άτομο.
Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.