Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην άσφαλτο, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όταν 59χρονος που άλλαζε λάστιχο στο όχημά του, παρασύρθηκε από φορτηγό και έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο 360ο χλμ της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Καβάλα.
Ένα φορτηγό που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός παρέσυρε τον 59χρονο οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος βρισκόταν εκτός του οχήματος για αλλαγή ελαστικού.
Από την παράσυρση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.
Δείτε επίσης:
Η πρωτεύουσα όπου ο κεντρικός της δρόμος λέγεται Ελλάς και δεκάδες άλλοι έχουν ονόματα αρχαίων
Παντρεμένη για μόλις μία ώρα - Από νύφη… χήρα σε έναν γάμο εφιάλτη
Αυτή είναι η πιο χιονισμένη πόλη του κόσμου - Το μετεωρολογικό κοκτέιλ που την ντύνει στα λευκά
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.