Ένας άνδρας 66 χρονών έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης (28/5) στην Τοπική Κοινότητα Λυσσαρέας στην Αρκαδία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ιδιωτικό αύλειο χώρο στάθμευσης, στον οποίο βρισκόταν το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο, όπως διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, άρχισε να μετακινείται, λόγω της κλήσης του εδάφους.
Στην προσπάθεια του να ανακόψει την πορεία του οχήματος, ο άτυχος 66χρονος στριμώχτηκε από το όχημα μεταξύ τοιχίου και καγκελόπορτας, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον τραυματισμό μιας 62χρονης γυναίκας.
Η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. Από τις έρευνες που διεξάγονται έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής Ενέργειας.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.