Νεότερες πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τους τραυματίες, που σημειώθηκε σήμερα στις 04:00 το απόγευμα στην Κοζάνη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό, το φορτηγό που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο στην Κοζάνη με τους νεκρούς και τους τραυματίες, έπεσε αρχικά στο κουβούκλιο των διοδίων Πολυμύλου, με την εργαζόμενη εντός αυτού να έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Στη συνέχεια, δύο αυτοκίνητα έπεσαν από πίσω, πάνω στο φορτηγό, με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως από το ένα Ι.Χ. ανασύρθηκαν οι σοροί δύο ατόμων, επιβεβαιώνοντας τα χειρότερα σενάρια.
Τα τελευταία στοιχεία, κάνουν λόγο για τρεις τραυματίες. Μία γυναίκα - υπάλληλο στα διόδια και δύο άτομα από το δεύτερο αυτοκίνητο.
Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο πλησίον αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.
Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το φορτίο του φορτηγού καθώς το όχημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και έχουν εγκλωβιστεί αρκετά άτομα σε ουρά πάνω από 20 χιλιομέτρων στην Εγνατία Οδό.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά στα οχήματα έχει κατασβεστεί.
Κοζάνη: Νέο βίντεο από το τροχαίο
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς στην Εγνατία Οδό, στην Κοζάνη, και του ΕΚΑΒ για την ανάσυρση και τη διακομιδή των τραυματιών.
Αυτόπτες μάρτυρες που είναι εγκλωβισμένοι στο σημείο, κάνουν λόγο για μεταφορά εύφλεκτου υγρού από το φορτηγό, καθώς η Πυροσβεστική δίνει «μάχη» για την κατάσβεση της φωτιάς.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής, την ίδια ώρα, επισημαίνει: «Πυρκαγιά σε τρία οχήματα, συνέπεια τροχαίου στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημειώθηκε σύγκρουση Ι.Χ. οχήματος με άλλο όχημα και στη συνέχεια ένα φορτηγό, κινούμενο με ταχύτητα, για να αποφύγει άλλο όχημα, κατέληξε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο box των διοδίων.
Από την πρόσκρουση ξέσπασε φωτιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από τη Βέροια και την Κοζάνη για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη διακομιδή των τραυματιών. Η κυκλοφορία στην περιοχή έχει διακοπεί.
Κοζάνη: Βουλευτής εγκλωβίστηκε μετά το τροχαίο
Μάλιστα, μία από τις εγκλωβισμένες του πολύ σοβαρού τροχαίο δυστυχήματος στην Κοζάνη, στην περιοχή του Πολύμυλου, είναι η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς, Πέτη Πέρκα όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media.
«Εγκλωβισμένοι εδώ και ώρα σε πυκνή ομίχλη κοντά στα διόδια του Πολύμυλου, όπου μαθαίνουμε ότι έγινε τραγικό δυστύχημα. Αναμένουμε και βλέπουμε γύρω μας να είναι όλοι καλά» έγραψε η κυρία Πέρκα.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.