Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα, καθώς ένας 37χρονος, πατέρας ενός παιδιού, που καταπλακώθηκε από αυτοκίνητο το απόγευμα της Τρίτης στα Μποζαΐτικα δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με το pelop.gr, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε ενώ ο άνδρας προσπαθούσε να αλλάξει λάστιχο στο όχημα. Ο γρύλος έσπασε και το αυτοκίνητο τον καταπλάκωσε.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 37χρονο στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
- Τα απάνθρωπα βασανιστήρια και η άγρια δολοφονία του μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου
- Νεπάλ: στους 162 οι νεκροί από τις σαρωτικές πλημμύρες - Προκλήθηκε σεισμός από την κατάρρευση του παγετώνα
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για 4 περιοχές σήμερα: Ο χάρτης της Πολιτικής Προστασίας
- Οικονόμου: Συνεχίζει την πλάκα με το βραχιόλι - Έδωσε πράσινο στον Πιτταρά «για την πρόκριση του Παναθηναϊκού»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.