Μενού
Νοσοκομείο στον Βόλο
Νοσοκομείο στον Βόλο | ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04/11) στον Βόλο, στο ύψος των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μηχανή παρέσυρε βρέφος που ήταν στην αγκαλιά του παππού του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έγιναν στο βρέφος που σκοτώθηκε στο τροχαίο ατύχημα στον Βόλο. Μεταξύ άλλων, η νεκροψία - νεκροτομή πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, με την ιατροδικαστή να επισημαίνει πως ο θάνατος του μωρού επήλθε από «βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων ο Alpha, ο θάνατος του βρέφους ήταν ακαριαίος.

Τραγωδία στον Βόλο: Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας για το τροχαίο στον Βόλο, ισχυρίζονται πως η «μητέρα του μωρού ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε συνέβει», καθώς επρόκειτο για το πρώτο της παιδί.

Ο θείος του βρέφους ήταν μεταξύ των ανθρώπων, που μίλησαν για τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Πήγε να βγει από το αμάξι, μέχρι να κατεβάσει το καρότσι η μητέρα του, το κρατούσε ο παππούς του. Με το που βγήκε από το αυτοκίνητο, ήρθε ο άλλος, χτύπησε τον παππού και του έυγε από τα χέρια το μωράκι. Κοριτσάκι τεσσάρων μηνών ήταν».

Την ίδια ώρα, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν σχετικά με τον Βόλο πως ο 33χρονος οδηγός της μηχανής έκανε επικίνδυνου ελιγμούς πριν συγκρουστεί με τον παππού και το εγγονάκι του. «Εγώ είδαν έναν πανικό, ένα μωρό στην αγκαλιά της γιαγιάς του που είχε ήδη αρχίσει να μελανιάζει, έναν με μηχανή πεσμένο κάτω και έναν παππού σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα του μωρού, η οποία ήταν και αυτή σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσιε τι είχε συμβεί εκείνη την ώρα» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αυτόπτης μάρτυρας προσθέτει, επίσης, πως το μωρό δεν αντέδρασε, ενώ ο κρότος από τη σύγκρουση ήταν τόσο δυνατός, που ακούστηκε μέχρι και την παραλία του Βόλου.

Τραγωδία στο Βόλο: Τι ισχυρίζεται ο οδηγός της μηχανής

Την ώρα που η τοπική κοινωνία του Βόλου παραμένει «παγωμένη» από το τραγικό δυστύχημα με θύμα το κοριτσάκι 4 μηνών που παρασύρθηκε από μηχανή, ο 33χρονος οδηγός της, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη (07/11).

Οι γιατροί έδωσαν τεράστια μάχη επί 1,5 ώρα στο νοσοκομείο για να κρατήσουν το μωρό στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς μια οικογενειακή στιγμή -είχαν βγει όλοι έξω για καφέ- μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

Σύμφωνα με το gegonota.news o νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα.

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχει μάρτυρας που αναφέρει ότι είδε τον εν λόγω οδηγό να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Αφού παρέσυρε τον παππού με την εγγονή του, ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA