Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) σημειώθηκε τροχαίο μέσα σε πλοίο στη Ραφήνα, μετά τον κατάπλου και τη διαδικασία επιβίβασης των οχημάτων.
Σύμφωνα με το λιμενικό δύο αμάξι που οδηγούσε ένας 72χρονος και ένας 34χρονος συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο επιβάτιδων, ηλικίας 48 και 55 ετών, οι οποίες ήταν πεζές και βρίσκονταν παραπλεύρως των οχημάτων.
Στις δύο γυναίκες αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου και στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ» για την παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 72χρονος οδηγός.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.