Μενού
troxaio
Τροχαίο στη Μοναστηρίου | thestival.gr
  • Α-
  • Α+

Μητέρα παιδιού τριών ετών ήταν η γυναίκα που παρασύρθηκε από λεωφορείο στην Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη και σκοτώθηκε ακαριαία. Η 40χρονη είχε σχολάσει από την εργασία της και μετέβαινε σπίτι της όταν παρασύρθηκε το ηλεκτρικό μηχανάκι στο οποίο επέβαινε. 

«Το παιδί μου το κυνήγησε το λεωφορείο για να το σκοτώσει. Εγώ αυτό μόνο ξέρω. Τίποτα δεν μας είπαν, μόνο ότι μας το σκότωσαν», είπε η μητέρα της 40χρονης στο MEGA. «Πήγαινε σιγά και το σκότωσε», ανέφερε η γυναίκα. «Δεν ξέρω αν υπήρχε πιο προσεκτική οδηγός, την κυνηγούσε ο χάρος», συμπλήρωσε η μητέρα της 40χρονης. 

«Είχε 2 χρονών κοριτσάκι να μεγαλώσει. Πού είναι το παιδί μου να μεγαλώσει το παιδί της;», ανέφερε. Ο πατέρας του οδηγού του λεωφορείου ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «λυπάμαι για τη ζωή που χάθηκε. Για τη μάνα στεναχωριέμαι που έχασε το παιδί της. Τον πόνο της δεν μπορεί να τον καταλάβει κανένας. Τα συλληπητήριά μου είναι το λιγότερο». 

Συνάδελφος της 40χρονης είπε πως το μηχανάκι «ήταν μικρό, ήταν ίσα-ίσα για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά. Αλλά ήταν συνεπής και προσεκτική. Δεν έτρεχε ποτέ. Φορούσε κράνος πάντα. Ήταν υπόδειγμα». 

Τα πρώτα λόγια του οδηγού

Την ίδια στιγμή, σοκαρισμένος φαίνεται πως είναι ο οδηγός του λεωφορείου. «Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα», φέρεται να είπε. 

Ο οδηγός είναι 43 ετών και εργάζεται στο συγκεκριμένο πόστο για πάνω από 10 χρόνια. Υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο και οι Αρχές αναμένουν την κατάθεσή του για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA