Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στον Κηφισό, καθώς δύο μοτοσικλέτες και ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκαν στο ύψος της εξόδου προς τη Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Λαμία.
Όπως αναφέρει η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, τέσσερα άτομα, όλοι τους αναβάτες στα δίκυκλα τραυματίστηκαν.
Πώς σημειώθηκε το τροχαίο στον Κηφισό
Το ΙΧ αυτοκίνητο κινούνταν στη δεξιά λωρίδα και έβγαλε φλας για να στρίψει στον παράδρομο. Ωστόσο το όχημα σταμάτησε απότομα, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του δύο μηχανές.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες και τούς μετέφεραν σε νοσοκομεία, ενώ τα τέσσερα άτομα φέρονται να έχουν ελαφρά τραύματα.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.